Uvjeti korištenja

Ovi uvjeti korištenja se odnose na kompletan sadržaj web stranica czkvl.hr

Web stranice su u vlasništvu Centra za kulturu - Vela Luka adresa: Ulica 26, br 2 Vela Luka

Kompletan ili dio sadržaja (tekstovi, fotografije, animacije i ostalo) nije dozvoljeno kopirati, reproducirati ili koristiti u bilo koje komercijalne svrhe ili objavu u medijima (web stranice, novine, TV i sl.) bez pismenog dopuštenja.

Sadržaj web stranica czkvl.hr koristite isključivo na vlastitu odgovornost, te iste ne odgovaraju za eventualnu štetu nastalu korištenjem sadržaja.

Web stranice czkvl.hr između ostalog sadrže i linkove prema drugim web stranicama i ne smatraju se odgovornim za sadržaj na tim stranicama.

Stranice centra za kulturu nisu odgovorne za sadržaj stranica oglašivača koje se nalaze u sklopu stranica 4 te ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem.

czkvl.hr ne odgovara za sadržaj koji razmjenjuju korisnici (na forumu), te ne može garantirati točnost, porijeklo ili kvalitetu takvog sadržaja.

czkvl.hr se obvezuje da će u najvećoj mjeri štititi privatnost svih podataka prikupljenih od korisnika prilikom registracije ili na neki drugi način.

Prikupljene e-mail adrese se neće ustupati ili prodavati trećim osobama.

czkvl.hr povremeno svojim korisnicima šalje obavijesti o novostima koje mogu saržavati oglase od strane trećih osoba, no svaki korisnik nakon registracije može u svom profilu isključiti tu mogućnost.

czkvl.hr ne snosi odgovornost ukoliko zbog neovlaštenog pristupa (hackerkog napada) dođe do otkrivanja osobnih podataka (email adresa i sl.) registriranih korisnika.

czkvl.hr ne odgovara za sadržaje objavljene od strane korisnika, već za taj sadržaj odgovaraju prvenstveno korisnici koji taj sadržaj objave.

czkvl.hr zadržava pravo davanja osobnih informacija o korisnicima nadležnim službama u slučaju tužbe ili zakonskih akcija podignutih protiv određenog korisnika.

czkvl.hr zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja bez prethodne najave.


Ispis   E-mail